Falipanel rendszer

Egyszerű és elegáns megoldás az innovatív technika alkalmazásával.

A falipanel rendszer egy esztétikus kapcsolat az alumínium profilok és bútorlapok között.
Alapvetően egyszerű és elegáns megoldás.
Ez egy értékes és különleges lehetőség a belsőépítészek, lakberendezők, kivitelezők részére, hogy egyedileg tervezhessék meg a különböző helységek :

Szállodák, lakások, konyhák, nappalik, fürdőszobák, irodák, üzletek kialakítását.
A falipanel renndszerünk előnye az egyszerű,változatos összeállításban és könnyű szerelhetőségben rejlik.
Más rendszerekhez képest,szintén hatalmas előny a kiegészítők hatalmas választéka.
A 3,5 m-es hosszúságú alap elemek,nagy felületek egységes kialakítására is lehetőséget nyújt.

 

Mellékhelyiség

Egy kis fürdőszobában több műveletre is szükség lehet az optikai nagyításhoz.

Javaslatunk a következő: a főfal egy nagy tükör, a bejárat előtti falon padlólapok, a maradék két falon visszafogott színek kísérik. Mindez azt a hatást kelti a fürdőszobánkban, hogy tágas és kényelmes egyben. A speciális profilok alkalmazásának köszönhetően a falakon a falrendszer különféle tartozékai találhatók. Törülközőfogantyúk, WC-papír fogantyúk, érdekes polcok kozmetikumokhoz és egyéb WC-kiegészítőkhöz. A Handless System nem korlátozza a helyet, lehetővé téve ugyanakkor a szekrények kényelmes használatát. (QD7)


Fürdőszoba

A bemutatott fürdőszoba változatos tónusok, megoldások alkalmazása. A központi rész mindenekelőtt a Handless System rendszerrel ellátott akasztós polcok és a nagyméretű alumínium keretes tükrök, amelyek alatt a falipanel profilokban elhelyezett praktikus polcok találhatók a kozmetikumok és WC-kiegészítők számára. A szemközti oldalon, azonos profilokban, LED-es világítású üvegpolcok találhatók. (QD8)


Kis konyha grafikával

A kis konyha a megfelelő megközelítésnek köszönhetően érdekesen és funkcionálisan is elrendezhető. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy az alsó szekrényeknél világos, a felső szekrényeknél pedig sötét előlapot használjon. Egy ilyen kombináció a szekrények közötti átmeneti falszínnel tér és dinamika benyomását kelti konyhánkban. A finom fogantyúk varázst adnak a hely korlátozása nélkül. Az egészet a Falrendszer teszi teljessé, amelyet szabadon és bármikor átszervezhetünk. (QD2)


A Nappali fal

Az általunk bemutatott nappali fal ötlet egy egyszerű, de egyben nagyon hatékony megoldás, alternatíva az archaikus falelemekkel szemben. A fal nagy formátumú kerámia vagy kőlapokból áll, a falrendszer profiljai között. Egy ilyen megoldásnak köszönhetően sokféle kombinációt alkothatunk a nappalink középpontját képező polcokkal és szekrényekkel. Az üvegelemek megvilágításával a legjobb hatás érhető el.


Falipanelek felépítése

Az alábbi képeken két falipanel rendszer felépítését ábrázoljuk. Az egyik grafikával nyomtatott falat több osztással mutat be, míg a másik egy két osztású falra szerelt lapnak a felépítését.