Please enable JS

MUNKAPULTOK

Ahol funkcionalitás és az esztétika találkozik.

MUNKAPULTOK

A munkapult a konyhabútor leggyakrabban használt és nagy felületen látható része ezért a kiválasztásnál kiemelt figyelmet szükséges fordítani arra, hogy megfelelő összhangban legyen a konyhában lévő burkolatokkal és a konyhabútor színvilágával is.

A munkalap minden konyhának/fürdőszobának/irodának meghatározó része funkcionális és esztétikai szempontból is.


homokizarA konyha lakásunk központi élettere, itt töltjük ugyanis a legtöbb időt, ezért az esztétikum korántsem mellékes körülmény. A konyha leghangsúlyosabb dizájneleme a bútoron túl a munkapult burkolata. Ennek színét érdemes a konyha irányadó színeihez, anyagaihoz hangolni.

 

Az anyag kiválasztásakor a szépségen túl fontos kritérium a fizikai és kémiai hatásokkal szembeni ellenálló képesség. Azaz a munkapult jó, ha víz- és hőálló, résmentes, ellenáll az evőeszközök által ejtett karcolásoknak, könnyen tisztítható, viseli a tisztítószerek maró-lúgos hatását és biztonságos.

A munkalapok sarkainak legömbölyítésével és/vagy megfelelő élzárók alkalmazásával megelőzhetők a sérülések. Az élzárók ma már nem csak a sérülésektől védenek, jól variálható dizájnelemek, velük különös hatások érhetők el a konyha látványvilágában, emellett persze funkcionálisak is.

 

A felső bevonat minden esetben kopás-, ütés-, karc-, valamint hőálló, és a háztartási vegyszerekkel szemben is ellenálló, az általános használatot és igénybevételt figyelembevéve.

 

homokizar

 

Szélességük 580-600 mm, vastagságuk zömmel 18-38 mm közötti, míg a lapok hosszúsága 2,8-5,2 m, de ettől eltérő méretek is elérhetők. A konyhai munkalapok széles mintaválasztékban kaphatók, több száz darabos mintafüzérből választhatja ki az Önnek megfelelőt.


homokizarBIURO konyhai munkapultok

A Biuro konyhai munkapultok nagy előnye, hogy a gyár bizonyos mérethatárokon belül bármilyen kivitelben legyártja a munkapultokat egydarabos megrendelés esetén is. Széles dekorválaszték jellemzi (140 dekor), vonzó dizájn és termék tartóssága. A dekoratív külső réteg ellenáll a kopásnak, a fizikai és kémia hatásoknak. 

 


Ízelítő a forgalmazott munkapultokból, lapozzon bele:

 

homokizar biurostyl       homokizar     homokizar