Please enable JS

FOGANTYúK

FOGANTYÚK

Rengeteg gyönyörű és praktikus bútor készül nap mint nap: elegáns, modern, klasszikus, letisztult, funkcionális, számtalan anyag és színkombinációban, de a tervezés és gyártás során oda kell figyelni az apró részletekre is, mint a fogantyú, mely éke lehet a frontnak.

A fogantyúk és ajtógombok olyan apróságok, amikkel feldobhatja a konyha hangulatát és igazán nem kerülnek sokba. Próbálja ki a fürdőszobában, hálószobában vagy akár az előszobában. Többféle színből, anyagból és formából választhat.

Széles és állandó kínálattal, valamint versenyképes árakkal találkozhat üzleteinkben.


LETÖLTHETŐ KATALÓGUSOK

homoki-zár
      homokizar       homokizarLegújabb termékcsaládunkról...

SHAPE ART FOGANTYÚK – Modern szépség

A jó megfoghatóság, a megfelelő esztétikum, valamint a tartós, intenzív használatot is jól bíró anyaghasználat fontos ismérvei egy fogantyúnak.
Az új fogantyú modellcsalád a GTV palettáján minden ismérvnek tökéletesen megfelel. Célja az esztétikus bútorok méltó kiegészítőjeként azok széppé varázsolása. Légies, időtálló, könnyed és markáns. Teljesen egyedi - lengyel designerek által, kizárólag a GTV-nek megálmodott - védett termékek. A Shape Art termékek egyedi designja a termékvonal fő vonzereje. A klasszikus értelemben vett szépség modern értelmezése.

 

homokizar     homokizar     homokizar 
 homokizar    homokizar    homokizar