Please enable JS

BúTORVILáGíTáS

BÚTORVILÁGITÁS

LED szalag – flexibilis és hatékony

A LED-es fényforrások sokfélesége között előnyös megoldásokat tesznek lehetővé a különféle szalagos kivitelű LED-ek.  A LED szalagok már jó ideje elérhetők a piacon, köszönhetően a rugalmas felhasználási lehetőségeknek; egyszerű és olcsó módja annak, hogy a belső terek bármely részét kiemeljük, mint például dekoratív bútorelemek, elektronikai eszközök vagy éppen lépcsőfokok.  A legtöbb esetben olyan helyeken telepítünk LED fényforrást, ahol a hagyományos megvilágítási módszerek nem alkalmazhatók a tér adottságai vagy a kívánt összkép kialakítása miatt.

homokizar

Az alumínium házas LED Glax profilokat egyszerű módon lehet rögzíteni, a GTV kínálatában megtalálhatók a fehér (meleg, hideg és semleges), piros, kék, zöld, sárga szinek, valamint a bármilyen szín előállítására képes RGB színes szalagok egyaránt. Egy ilyen rendszerrel szinte végtelen számú fényhatás hozható létre, többek között a szinek finom vagy keményebb váltakozása, egyedi szín kikeverése és eltárolása. A GTV LED szalagok élettartama 50 000 óra.

 

Újdonságaink között szerepel:

- a bútorlap élére szerelhető alumínium LED profil

- az állítható szögű, alumínium LED profil

- süllyesztett, döntött alumínium LED profil

- vízálló változat nedvességnek kitett felületeken


GTV EVITA – a modern elegancia
A minimalista design a ledes világítótestek megjelenésében is jól felfedezhető. A GTV EVITA névre hallgató márkája kifejezetten a letisztult stílust célozza meg, érdekes vizuális kombinációt használva a négyzetes alakú házban körkörösen elhelyezett LED-ekkel. Klasszikus, elegáns fehér és fekete színekben, valamint átlátszó műanyag keretben érhető el.

Milyen színhőmérsékletet válasszunk?

Az alapelv a kiválasztást illetően az, hogy a nagyobb aktivitási térben, ahol funkcionálisan is szükség van a fényre, adott esetben dolgozunk, szellemileg frissen kell maradnunk, ott a hideg fehér szint használjuk. Azokon a területeken, ahol inkább a pihenésé és a nyugalomé a főszerep, ott a meleg színeket. Természetesen ez egy általános alapelv, ezt minden esetben felülírja az adott tértől elvárt megjelenés és funkcionalitás, valamint szervesen összefügg a választott színekkel, a bútorok és a kiegészítők milyenségével. Az elsődleges cél minden esetben az, hogy Ön jól érezze magát saját otthonában és megtalálja az Önnek legoptimálisabb világítási megoldást, melyben minden esetben a segítségére lehetünk.

 

LETÖLTHETŐ KATALÓGUSOK

 

homokizar       homokizar