Please enable JS

BúTORLAPOK

Határtalan lehetőségek dekoratív bútorlapokkal.

BÚTORLAP TRENDEK

Kínálatunkban jól ismert, kiváló minőségű, vezető hazai és európai márkák termékeit találja meg. A bútorlapok óriási előnye a nagy táblaméret, a homogén struktúra, mérettartósság, a több száz féle szín az egyszínűektől a fautánzatokon át a fém, kő és textil utánzatokig.

A laptermékek különböző méretekben és vastagságban érhetők el, valamint minden színhez és struktúrához megtalálja a megfelelő élzárót.

Lapszabászatunk hátterét óriási raktárkészlet biztosítja, mely azonnal rendelkezésre áll, valamint automata adagolású táblafelosztó lapszabász gépünk gyorsítja a szabási folyamatot és optimalizálja a pontos kiszolgálást.

homokizarA Falco bútorlapok 100%-a környezet és egészségbarát alapanyag, mely a legkorszerűbb technológia, a know-how és a rendelkezésre álló sok éves tapasztalat kombinációjának eredménye.

 

 

 

Falco Love Collection 2019 >>>

 

homokizarA Kronospan bútorlapokat és munkapultokat magas kopásállóság, hő- és vegyianyag ellenállóképesség jellemzi, emellett széles színválaszték áll a vásárlók rendelkezésére.

 

Széles színválaszték a legújabb belsőépítészeti igényekhez igazodva.


Bemutatjuk a Kronodesign legújabb Trends 20/21 - CITY VIBES KOLLEKCIÓját.

 

 

A kollekció City Vibes témáját négy ikonikus európai nagyváros jellegzetes kisugárzása ihlette. A nagyvárosi életérzés dinamikája visszaköszön a dekorok színeiben, felületi struktúráiban és intenzitásában egyaránt. A karakteres dizájnok és az új, valósághű felületi struktúrák kombinációja életre keltik a kollekció elemeit.
Ismerkedjenek meg az
  • INSPIRÁLÓ BARCELONA
  • KIFINOMULT MILANO
  • MODERN MOSZKVA 
  • DINAMIKUS VARSÓ kollekciójával.
homoki-zár     homoki-zár
     
homoki-zár

 

 

 


 

 

GLOBAL COLLECTION 2018-2022 

homokizar    homokizar
     
homokizar   homokizar
     
homokizar   homokizar
     
homokizar   homokizar

 

 

 


 

 

KRONOSPAN SLIM LINE termékek

homoki-zár

 

12 mm-es kompakt lemezek különleges választéka a monokróm alappal rendelkező Slim Line munkalap, mely ideális felsőkategóriás bútorokhoz és belsőépítészeti megoldásokhoz. Továbbfejlesztett kopás- és nedvesség ellenállással rendelkeznek. A Slim Line munkalapok horizontális használatra készültek, az exkluzívan kiválasztott design segítségével stílust kölcsönöznek bármely felhasználási módozatnak. Nem igényelnek külön élzárást vagy egyéb felületkezelést, így tökéletesek konyhai, irodai vagy munkapultokhoz.


homoki-zár

 

 

Slim Line Plus munkalapok
A Slim Line munkalapok kiemelkedően esztétikus megjelenése magas termékminőséggel és fokozott ellenállóképességgel társul. Tökéletes, hosszú távú megoldást biztosítanak bármely konyhai, fürdőszobai vagy akár irodai felhasználásra.

 

A Slim Line Plus munkalapok széleskörű dekor és struktúra választékukkal szépséget és eleganciát kölcsönöznek bármely enteriőrnek. A sötétebb tónusú kő- és betonhatású megjelenés, a pala struktúrás vagy ujjlenyomatmentes matt fekete uni dizájn, illetve a világos márvány visszatükrözése rendkívüli tervezési szabadságot kínál az ötletek megvalósításához.


KOLLEKCIÓ ÁTTEKINTÉSE

homoki-zár

 

ELŐNYEI:

  • Vízálló és teherbíró, aláépített mosogatók esetében is használható.
  • Nincs szükség élzárásra.
  • A munkalapok élei tetszés szerint megmunkálhatóak.
  • Alkalmazható vízszintes és függőleges felületeken – használható konyhai munkalapként és hátfalként egyaránt.
  • Kétoldalú dekoratív felület- ideális nyitott szekrényekhez és reggelizőpultnak.
  • Higiénikus, könnyű karbantartani és tisztítani.

 

 


 

Tekintse meg kínálatunkat a letölthető katalógusokból!

 

homokizar    homokizar    homokizar    homokizar

 

Falco termékpaletta


 homokizar    homokizar    homokizar    homokizar

 

Kronospan termékpaletta

 

homokizar     homokizar
DEKOR KATALÓGUS    TRENDEK 2018/2019

 

 

LAPSZABÁSZAT

Lapszabászati műhelyünkben szakképzett kollégák és korszerű gépek állnak rendelkezésre a megrendelések pontos, precíz elkészítéséhez. Ehhez kérjük töltse ki megrendelőlapunkat, kérdés esetén keresse kollégáinkat >>>

 

SZABÁSZATI MEGRENDELŐLAP >>>

SZABÁSZATI MEGRENDELŐ LAP - KITÖLTÉSI SEGÉDLET >>>

 

homokizar