Please enable JS

HÍREK

Kronodesign: kő és beton

Munkalapok Fókuszban a kő és a beton. A stílusos belsőépítészet világában a természetes kő és a beton megjelenítése ideális választás a szemet gyönyörködtető konyhai terek létrehozásában. Az autentikus kő és beton dekorok természetes hatású felületi struktúrával párosítva tökéletesen harmonizáló, modern és időtálló belső teret alkotnak lakótérben és kereskedelmi egységekben egyaránt.Fókuszban a kő és a beton. 

A stílusos belsőépítészet világában a természetes kő és a beton megjelenítése ideális választás a szemet gyönyörködtető konyhai terek létrehozásában.
Az autentikus kő és beton dekorok természetes hatású felületi struktúrával párosítva tökéletesen harmonizáló, modern és időtálló belső teret alkotnak lakótérben és kereskedelmi egységekben egyaránt. 

 

Kő munkalap dekorok   Beton munkalap dekorok
     
homoki-zár      homoki-zár

 

 

Kő és a beton dekorok rajzolata hűen tükrözi a természetes anyagok megjelenését, mindemellett kiváló hő- és kopásállósággal is rendelkezik. A modern postformingolt vagy ABS élzárású munkalapok alkalmazása határtalan lehetőségeket enged a kreativitás kifejezésére. 

homoki-zár