Please enable JS

HÍREK

Bemutatjuk a FALCO LOVE 2019 kollekcióját

A FALCO LOVE 2019 kollekció 10 tükörfényes, 88 laminált lap és 28 munkalap dizájnt tartalmaz, melyből 10 új laminált fadekor és 15 új munkalap dizájn a FALCO Design Day keretein belül újonnan bemutatott Trends 2019 dekorválaszték részeként került be kínálatukba. 2019-től nálunk is elérhető a kínálat!

 

 

 

A Falco bemutatta új kollekcióját, a FALCO LOVE COLLECTION 2019-et.

A kollekció megalkotásakor az alapvető piaci trendeknek és igényeknek való megfelelésen túl egy olyan választék kialakítására törekedtek, mely egyszerre sokszínű, letisztult és naprakész; s egyaránt megfelel a hazai és az export piacok által támasztott dizájn elvárásoknak. Választékuk kialakításában gondosan ötvözték a különböző lakberendezési stílusokhoz illeszkedő dekorválasztékokat; ügyelve arra, hogy a kínálatban mindenki megtalálja az igényeihez tökéletesen harmonizáló dekorokat, legyen szó rusztikus belső terek vagy akár modern enteriőrök megalkotásáról.
homoki-zár A FALCO LOVE 2019 kollekció 10 tükörfényes, 88 laminált lap és 28 munkalap dizájnt tartalmaz, melyből 10 új laminált fadekor és 15 új munkalap dizájn a FALCO Design Day keretein belül újonnan bemutatott Trends 2019 dekorválaszték részeként került be kínálatukba. Új laminált dekorválasztékukhoz kapcsolódóan ‘FS26 - Nemes fa’ elnevezéssel egy új matt felületű, finoman erezett fa struktúrát is fejlesztettek, mely az újdonságként érkező tölgy, dió és gesztenye dekorokkal párosítva a globális belsőépítészeti trendeket tükrözi.

Az új FALCO LOVE 2019 kollekció hivatalosan 2019 január 1-ével kerül meghirdetésre, de már most lehetőség van az új dekorok megismerésére. Az új kollekció egyszerre szól a nagyközönségnek, a dizájn iránt érdeklődő ‘lelkes amatőröknek’, valamint a tervező és belsőépítész szakembereknek.


 


 

Kollekció bemutatása >>>                     Teljes kollekció index >>>