Please enable JS

HÍREK

Trend/Day Szakmai Belsőépítészeti Konferencia

Trend/Day - A legfrissebb belsőépítészeti alapanyag trendeket és megoldásokat bemutató bútoripari design nap belsőépítészek, lakberendezők, valamint bútor- és konyhastúdiók számára.

homokizar   homokizar   homokizar   homokizar

 

A miskolctapolcai Avalon Parkban megrendezett, magas színvonalú Trend/Day konferencia a legfrissebb belsőépítészeti alapanyag trendeket és megoldásokat hivatott bemutatni elsősorban belsőépítészek, lakberendezők és asztalosipari-bútoripari szakemberek számára.

A nap során több előadásban is része lehetett a vendégeknek. 

Amit a TREND/DAY Szakmai Napon bemutattunk többek között:

Legújabb BÚTORLAP ÉS MUNKAPULT DEKOROK.

 

Kronodesign Global Collection 2018-2022

"Kortárs, jövőbelátó és világszerte elérhető 221 gondosan kiválasztott designból és 18 felületi struktúrából álló új dekorkollekció. Az új struktúrák kifinomult vizuális és tapintási élménnyel növelik a termék értékét és biztosítják annak kiváló megjelenést."

135 dekort tartalmazó új laminált faforgácslap választék, 50 munkalap design és további prémium minőségű és megjelenésű anyagok exkluzív belső terek kialakításához.

ZOBAL - „Az alumínium és a bútorlap különleges párosa” 
Fali panelrendszerek az enteriőrben, falburkolatok a luxus terekbe. A legújabb IQube rendszerekről...

BÚTORVONAL 
FA&FÉM - A finom formatervezés és az érett technológia szimbiózisa. Exkluzív konyhai vasalat megoldások 2018. Kesseböhmer prémium kamravasalatok.

homokizar