Please enable JS

HÍREK

AXIS - fiókvasalatok jó ár-érték arányban

Az AXIS egy merőben új fiókrendszer, magas minőséget képviselve, egyedi design-nal. Éles, határozott vonalak,és finoman sikló elemek jellemzik, melyek bármilyen stílusú bútorhoz illenek. A vékony fiókoldalnak köszönhetően az eddiginél több helyet nyerünk a fiókban. A rendszer alapját a megbízható sínek adják, csillapított mozgással. A termék magas teherbírású és teljesen kihúzható. Az AXIS fiókrendszer maximális komforttal és megbízhatósággal teljesíti a vevői elvárásokat.

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK ÉS RENDSZEREK A BÚTORSZERELVÉNYEK VILÁGÁBAN

A GTV világviszonylatban egyike a vezető bútorszerelvény nagykereskedőknek, termékeinek  legnagyobb magyarországi forgalmazója a Homoki-Zár Kft. A GTV 2016 márciusában harmadik alkalommal vett részt Kijevben az MTKT innovációs kiállításon, ahol legújabb termékei – mint az AXIS fiókrendszer és a WOOD’IN’SET fiókrendezők - nagy sikert arattak. Most ezeket mutatjuk be.

 

GTV, mint Vállalat

A lengyelországi  GTV a világ egyik vezető bútorszerelvény, illetve LED világítástechnikai forgalmazójaként több tucat országban van jelen európai, ázsiai és amerikai piacon egyaránt, a GTV logo pedig megtalálható több millió háztartásban és irodában világszerte. A cég saját műszaki és logisztikai infrastruktúrával rendelkezik, a teljesen automatizált varsói központ többek között két, összesen 13.000 négyzetméter alapterületű raktárból áll, így helyet adva több mint 20.000 EUR raklapnyi árunak. Modern infrastruktúrájával a vállalat a világ bármely pontján képes megrendelést teljesíteni, a nap bármely szakában.

A GTV, mivel Európa egyik vezető bútorszerelvény és LED világítástechnikai nagykereskedője, rendkívül széles és átfogó termékpalettával rendelkezik. Minden terméket laboratóriumi tesztek alá vetnek, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb szabványoknak, erre bizonyítékul szolgál számos nemzetközi tanúsítványunk.

AXIS
Az AXIS egy merőben új fiókrendszer, magas minőséget képviselve, egyedi design-nal.

Éles, határozott vonalak,és finoman sikló elemek jellemzik,  melyek bármilyen stílusú bútorhoz illenek. A vékony fiókoldalnak köszönhetően az eddiginél több helyet nyerünk a fiókban.
A rendszer alapját a megbízható sínek adják, csillapított mozgással. A termék magas teherbírású és teljesen kihúzható. Az AXIS fiókrendszer maximális komforttal és megbízhatósággal teljesíti a vevői elvárásokat.

Tulajdonságok:
                - teljes kihúzás

                - csillapított záródás

                - 40 kg teherbírás

                - állíthatóság (függőleges és vízszintes egyaránt)

                - L=270-550 mm

                - a termék anyaga: acél

                - elérhető színek: fehér/ szürke

 

homokizarhomokizar

homokizarhomokizar